Despre noi

Karolina este un centru educaţional de tip afterschool pentru copiii care frecventează cursurile şcolii primare (clasa pregătitoare-clasa a IV-a).

Karolina promovează o educaţie de calitate, în conformitate cu programa şcolară şi oferă părinţilor o alternativă sigură şi de calitate pentru supravegherea și dezvoltarea abilităților personale ale copiilor, verificarea temelor, precum și lucrul suplimentar.

Aici găsiţi personal tânăr, calificat, cu resursele necesare pentru a oferi un program educaţional integrat într-un mediu sănătos şi civilizat, totul îmbinat cu grijă, răbdare şi înţelegerea nevoilor particulare ale fiecarui copil.

Supravegherea şi îndrumarea copiilor este asigurată de trei cadre didactice cu experientă în procesul instructiv-educativ specific învăţământului primar, profesori calificaţi pentru desfăşurarea activităţilor din cadrul cursurilor opţionale, o persoană abilitata în vederea sprijinirii desfăşurării activităţilor educative, o persoană pentru curaţenie şi igienizare, un cadru medical care va efectua controlul periodic al copiilor.

 

UntitledUntitled1

 

Prof. Mirabela Ghiorghiu                                                  Manager,   prof. Daniela Vulpe